20. april 2008

Proudly presenting; han som får mesteparten av genserne her i huset

Utrolig nok får jeg har strikketøyet mitt i fred fra klissete primhender. Sønnen er en ung mann med mye fore, og han har en god egenskap; han leker veldig godt alene så lenge en av oss er i nærheten. Ofte sitter jeg i sofaen eller på gulvet ved siden av ham (Sitte dæ! med ivrig finger insisterende pekende på gulvet) og jeg strikker mye sittende ved siden av ham. Og når han bader.Og når han spiser kveldsmat. Og når han har lagt seg.

Muligens tror han at strikkepinner og garn er en integrert del av meg. Så for de som lurer på om man i det hele tatt får strikket noe når man får barn er svaret; joda! Mye mer faktisk! Spør meg igjen om jeg får en til, mistenker at svaret er annerledes da.Litt uglegenserflashing igjen; denne skulle egentlig gis bort, men ahem, den er jo så fin! Og nå som genserne i str 1 år begynner å bli for små og de i str 2 år er litt store ennå, så er dette en flott som passer nå.

Og så synes jeg det er festlig at det glinser når han går bortover i sola.Montro når neste gang han går med paljetter? Skøyteshow på ungdomsskolen? Dragshow som voksen? Hva har jeg gjort?

6 kommentarer:

 1. For ein nydelig liten kar:)

  Og det er klart at du får strikka masse med ein slik engel i heimen, berre vent og sjå kva som skjer når du har tre...

  Eg oppdaga i alle fall at det var noko heilt anna! Mykje meir tid går til rydding, vasking, klesvask og planlegging av neste dag. Men om nokre år skal eg ha tid til å strikke masse igjen;)

  SvarSlett
 2. Jeg har tre og får strikka mye for det ;)
  Ungene her i huset tror nok også at pinner og garn er en del av mamman sin ;)

  SvarSlett
 3. Takk for oppmuntrende ord, de trengs! Driver med min mastergrad i farmasi, og hvis alt går etter planen så er eg farmasøyt 10.juni. Minn meg bare på å aldri aldri mer skrive masteroppgave.. ;-)

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 4. skjønn krabat du har... var en stund siden min kar var så liten :)) takker for titten i bloggen min

  SvarSlett
 5. Herlig å se uglegenseren i bruk! Og jeg kan trøste deg med at jeg har tre barn og det er ikke barna, men Ravelry og Hobbyboden som stjeler strikketiden min ;-)

  SvarSlett
 6. Man kan vel aldri ha for mye glamour i hverdagen, selv om man er liten gutt :) Sikkert ikke noe galt i noen paljetter, hvorfor skal jenter ha enerett på de?

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.