17. februar 2008

(Strikke)kurs

IMG_2813

På kurs i helgen, og bestemte meg for å ta med strikketøy, siden det ble mye venting på flyplassen. Kurset startet 1030, men flyet landet 07, så noen timer ventetid ble det.
Hadde ikke tenkt å strikke under kurset, men etter noen timer med "dette har jeg hørt før" ble det tatt frem i smug. Kattegenseren ble liggende hjemme, det er ikke så stas å følge hardt med på mønster på tur. Kjipern også hvis de skulle ta strikkepinnene i kontrollen (joda, pinner er lov på fly) for jeg strikker kattegenseren på ibenholtpinnen min (mmmmm, godpinne!)
Kom ganske langt! Mønsteret er Baby i Rib fra design.club.dk, strikkes i Duo ull og silke.

5 kommentarer:

 1. Her var det masse fint inne!!!!
  Legger deg på favoritter asså - her må jeg inn mer!!

  SvarSlett
 2. Denne har eg også laga! Veldig mjuk og god.

  SvarSlett
 3. Jeg er så imponert over dere som strikker på kurs og forelesning og sånt, det tør jeg aldri.. Baby i rib er en nydelig liten sak, selv strikket jeg to i slengen, og det er sjelden jeg gjør det! Blir det noe monster på denne forresten..? ;-)

  Hvis jeg blir rik en gang (hehe), skal jeg bytte ut hele pinneparken min med ibenholtpinner, de er supergode!

  SvarSlett
 4. Baby i rib er kjempesøt!! Har ikke strikket den selv..det er så mange flotte design fra den "club'n" der - Duo garnet er helt nydelig, så tynt og så slitesterkt!

  Ha en flott ukestart :-)

  Og...jeg strikker forresten alltid på kurs og forelesninger, jeg tror ikke at jeg lenger klarer å sitte stille over lengre tid uten å strikke liksom (men jeg setter meg ikke akkurat på første rad da :-)

  SvarSlett
 5. Så flott den vert!! Mykje anna flott i bloggen din,- her kjem eg nok tilbake!
  Takk for koseleg helsing i bloggen min. :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.