30. desember 2007

Bug(ger)

Planen har en stund vært å strikke Bille fra design.club.dk De har mye fint til barn (feks uglejakka) for oss som liker å strikke med synåler pinne 2 1/2 og jeg gikk igang med friskt mot og nykvessede strikkepinner. Genseren strikkes med de to ermene og bærestykket først, så bolen etterpå.
Etter en fullført arm og halvveis på nummer to; nei, dette gav ikke noen godfølelse. Lei etter kun kort tid? Planlegger (gisp!) å rekke opp hele greia og bruke det flotte garnet til noe annet.
Følelsen kommer snikende at jeg ikke kommer til å bruke den, ermene er altfor vide for en toåring, og garnet klør litt. Duo ligner veldig på Askeladdengarn fra Nøstebarn, og i bruk føler jeg at det er supert, tynt og mykt til tynne ullgensere (er litt allergisk for tjukke, tjukke gensere og sønnen er varmblodig) men her ble det ikke noen god følelse.

Er glad i brunt, så garnet blir nok brukt, men heller i kombinasjoner med andre farger.

Sukk. Så nå er det i tenkeboksen for nye prosjekter istedet. Fikk Myk start x 3 til jul, så kanskje noe derfra? Nytt tantebarn er ventet i januar, og arvingen trenger gensere, votter og luer til 2008kolleksjonen. Jeg trenger lue, kanskje Koolhaas ? Mange kjente formerer seg i 2008, mere babystrikk?

Godt jeg fikk gavekort på garn til jul! Pinnsvindesign og Karmin, here I come!

2 kommentarer:

  1. Hei! Kakeforma har jeg kjøpt i USA, men de finnes jo i Norge. Merket er WILTON, tror du kan finne den på www.cacas.no. ( tror det er adressa) Ellers så har JERNIA slike former, men om de har brannbilen vet jeg ikke. Kanskje de kan bestille for deg? Godt Nyttår!

    SvarSlett
  2. Du kan ikke strikke hvis du ikke kan rekke opp, har et glupt hode sagt. Men kanskje du ikke satser på å sertifiseres ;)
    Jeg strikka et par votter jeg mislikte svært, men søren meg var det ikke noen som likte dem. Det går an å strikke jakka ferdig og så gi den bort til som liker den. For det er jeg sikker på at det er :)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.