22. august 2007

Håndarbeid vrs crafting og blogganbefalinger

Å blogge om håndarbeid er ikke en ide jeg har kommet på av meg selv. Det er utrolig mye inspirerende der ute på verdsveven, både norske og utenlandske sider. Selv er jeg mest opptatt av å strikke for tiden, men kikker på andre ting for det, kan jo være at man blir inspirert til å sette seg ned med symaskinen eller nåler eller saks en vakker dag? Har allerede inspirert noen til å lage monsterlue, takk BEA! Jeg ble litt rørt over at andre synes det er en morsom ide!

Det engelske ordet crafting er mere dekkende enn håndarbeid synes jeg. Da får du med det å skape også, utrolig moro å lage noe som ikke alle andre har laget før.

Strengt tatt er målet mitt å bli litt mer løsrevet fra oppskrifter, for å kunne lage noe virkelig hjemmelaga. Jobber med saken, prøver stadig å forske litt på tilpasninger av størrelser, snitt og farger, men trenger ennå ofte mønster i bunnen. Kjipt å bruke masse timer på noe som ikke passer.Bildene i posten er fra While she naps og
Plushyou

Den første er bloggen er en som startet å lage myke kosedyr mens datteren sov formiddagslur (tydeligvis hatt en med stort søvnbehov, misunnelig!) og som etterhvert har utviklet konseptet videre til myke skulpturer. Fantastisk mye vakkert! Kan sitte leeeenge og kikke.

Plushyou er et sted de selger ulike myke kosedyr med sjarm. Aaaah!

Ta en titt! Anbefales virkelig!

2 kommentarer:

  1. Det er så mye vakkert å se der ute! Så inspirerende og så imponerende... Du - monsterkanin skal du få - hvilken farge og omtrent hvor stor? :-D

    SvarSlett
  2. Jippi! Sånn 5x5 cm eller noe? Eller mindre/større etter som det passer når du satte igang?

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.