17. mars 2007

Retrobaby

Retro til baby er bra! Særlig hvis man ikke er helt enig med H&Ms fargeskala til babyer (rosa og lyseblått). Hurra for turkis og brunt! Fargegjengivelsen er ikke helt bra, men det er altså turkis på bildet, ikke lyseblått som nettopp ble hetset. Matchende sokker også :)
Mønsteret er et gammelt PT-mønster, Pt Baby nr 4, modell A, garnet er Dale babyull.

5 kommentarer:

 1. Dette er jo den jakka som hører til lueoppskrifta eg sendte deg. Nesten, i alle fall.

  SvarSlett
 2. Øydis' mamma20. april 2007 kl. 10:43

  Hei, jeg er også Turid, mammaen til Øydis og mormor til Adine! Mønsteret "retrobaby" er nok eldre enn PT design, jeg har den fra min svigermors gamle oppskriftsbøker, en fra noenogtredve og en fra 47 og en fra 53! Men mest i pastell da naturligvis. Selv om jeg også strikket retro til min sønn (nå snart 37), skal si det vakte oppsikt at "hentedressen" hans var i mørkebrun og hvit! Sjelden i 1970, men ble VELDIG inn etterhvert! Lykke til med engelske oppskrifter. Trenger du noen linker er det bare å spørre!

  SvarSlett
 3. HERLIG fargekombo! Kul variant på stripene - jeg har ikke sett den sånn før! :-D

  SvarSlett
 4. Å men dette var nyyyyyyydelig!!!!

  SvarSlett
 5. Hei. Synes at denne retrogenseren er kjempetøff. Samme synes jeg om den myke angoragenseren fra Hendes verden nr 18 2007. Det jeg nå lurer på er om det er mulig for meg å kjøpe disse mønstrene av deg?Håper det! Ha en fortsatt god helg og kos deg med den lille prinsessen - og den stolte storebroren selvfølgelig. Min e-mail adresse er: cecilieb@yahoo.com. Med vennlig hilsen Cecilie

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.