30. august 2008

Marius invader, take one

Marius invader genseren til sønnen trenger en matchende lue.
Trenger er vel å overdrive, men i fjor hadde han lue og genser i matchende mønster, og det ble mye brukt og mye skrytt av. Planen er derfor lue som passer til Marius invaderen for å få mer skryt.

Så vi presenterer første forsøk:
marius invader

Modellen er tvunget i seng, så mor selv må stå for poseringen og miste nattesynet av blitzen.

Dette er første forsøk.

Andre forsøk vil trolig inneholde mere av mønsterborden fra space invader, muligens strikkes i ett lag istedet for mønsterbord som ligger som et bånd utenpå og for det tredje ; strikkes i riktig blåfarge. Jeg har tatt Dales blåfarge istedet for Lanett. Synd, for det er Lanett genseren er strikket i, og fargeforskjellen er merkbar. Dritt. For det fjerde; strikke den litt større. Fin lue hjelper ikke hvis ungen blir bevisstløs av blodmangel til hodet. Mulig det kan imponere folka på akutten?7 kommentarer:

 1. Veldig bra eksempel på årsak-virkning i praksis - det er klart at man fortsetter med ting som gir en skryt! Noe annet ville jo vært dumt ;-) Men jeg er også for at du lager en ny lue som gir arvingen litt pusterom. Det er tross alt ikke ansiktet som skal matche Lanett-blåfargen :-p

  SvarSlett
 2. unsepus har et godt poeng!!! men har du og arvingen like store hoder da ? følger spent med på fortsettelsen :)

  SvarSlett
 3. hehe, ler meg skakk av både lanett-blåfarge,pusterom og omkrets av hode!(ikke minst kommentaren om imponert med.personell ved akutten) Men ser unektelig poenget med matchende lue, genser og votter (?) for mer skryt;)

  Ha en fortsatt finfin søndag!!

  SvarSlett
 4. Haha! Herlig! Elsker denne mariusvarianten. Min mann, med noe fartstid fra akuttsituasjoner, kommenterer fra sidelinjen at det er mest fare for skallebank. Skal poden falle om av blodmangel til hodet, bør take 2 være en fryktelig trang finlandshette.

  SvarSlett
 5. LOL...., synd at ikke lua passet hverken i farge eller størrelse, et alternativ er å strikke ny genser som passer til lua(hvis lua hadde vært stor nok).... :O)

  SvarSlett
 6. Som sedvanlig er du utrolig kreativ Merete, og lua var super. Men jeg skjønner jo at det må være samme farge på lue og genser, ellers tror jo folk du er fargeblind, ikke sant? Lykke til med "take 2".

  SvarSlett
 7. Hehehe.

  Bedre lykke neste gang!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.