27. juni 2008

My angel in Angle

Ferdig!

Dette er kjempemoro å strikke, tusen takk, Tora! Designet går fra foran og rundt, sånn at du øker ut til ermer og inn igjen, og så ryggen, og øke ut til neste erme osv.

Dette er opprinnelig ei jakke, men jeg har sydd den røde underflappen foran fast under den blå, sånn at det ser ut som det er ei jakke, men egentlig er en genser i forkledning. Jakke med kun en knapp øverst er ikke så praktisk for en aktiv toåring, og siden jeg ville ha den røde underflappen til å synes, valgte jeg å gjøre det sånn istedet for å ha knapphull hele veien.

Garnet er Shetlandsuld fra BC garn, hardt når du strikker, mykt etter vask, så ikke la deg skremme av stivheten. Og fargene er melerte, lekkert på nært hold. Fare for at de får flere nettbesøk av meg, ja. BCgarn har ellers mye vakkert; Lucca, Arwetta, silkegarn og kasjmir, aaaah!

Konklusjon? Vakker, vakker, vakker! Flott design som passer begge kjønn, her poserer min sønn i isblått og rustrødt (sjekk stripa på ryggen, jeg digger den!). Jeg valgte to farger istedet for tre, følte det ble roligere i stripene.

Kalde, harde fakta:
Angle fra Tora Frøseth, garnet er Shetlandsuld i isblått og rustrødt, pinne 2,5 (jeg strikker løst)
11 kommentarer:

 1. Kjempetøff, både genseren og han som er inne :-)

  SvarSlett
 2. Nyyydelig Merete - du er jammen meg flink! :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine farger du har valgt.
  Og han er jammen meg søt i genseren :)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Jeg mistenker deg for å ha strikket prøvelapp her..? Den ser jo ut til å sitte som et skudd!

  Den ble kjempefin, og det er utrolig moro å se mitt eget design i din versjon. Å sy fast flappen var en god ide, jeg tror jeg stjeler den og legger den ut på bloggen min, jeg, om du ikke blir furten for det ;-)

  Gøy at du likte å strikke den, for det gjorde jeg og! God helg!

  SvarSlett
 5. Denne var nydelig. Stilig løsning å lage genser av det. Du er kreativ altså! Likte veldig godt genserne i forrige innlegg også- Kjempe fine farger!

  SvarSlett
 6. Flott genserjakke. Skjønner at jeg må finne ut av hvordan jeg kjøper oppskrifter på Ravelry.

  God helg!

  SvarSlett
 7. Kjempefin, og en forkledd jakke er lurt til de små.

  SvarSlett
 8. Dæven - så mye fint du har laget i det siste da (det gjør du jo alltid da, så ingen overraskelse akkurat). "Pay it forward" - mønsteret var akkurat det jeg trengte, så tusen takk for supert tips...for jeg har jo også hamstret inn Babysilk. Gleder meg til å se hva du lager i det garnet senere:-)

  Nyydelig liten englegutt i superfin Angle da! Genialt å lage genser av den også da! Mønsteret er for lengst kjøpt inn og jeg mangler bare garn (for det er jo helt "tomt" her for noe som passer), garn.dk er en svært "farlig" butikk - egentlig har jeg lyst til å reise en tur og fylle opp bilen med garn derfra :-)

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 9. Den genseren ble utrolig tøff! Jeg får mer og mer lyst til å strikke barnetøy jeg, så spørs om ikke tanteungene mine får hjemmestrikka til jul i år ja....=P

  SvarSlett
 10. Nydelig denne genseren, og så flott sjarmør som er modell da.
  Garnet høres foresten godt ut.
  Håper du får en fin kreativ uke :-)

  SvarSlett
 11. Den var utrolig flott. Også så smart å lage "genser" av den. Flotte bilder av sønnen din.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.