31. januar 2008

Hønsefødder og gulerødder


we come in peas
Originally uploaded by Lemon2


Shoppings igjen! Denne gangen boka Hønsefødder og gulerødder fra Annette Danielsen for Isager, samme designer som har laget Kælende katte som jeg strikker på. (Er nå opp til armhullene, hei hvor det går....)

Anbefaler å følge linken, den linker til sider i boka som forlaget har lagt ut, masse spennende barnegensre, inspirert av frukt og grønnsaker. Ok, høres overpedagogisk ut, men flotte mønstre, og kresne meg kan tenke meg flere av genserne. Godt de går fra 2-8 år, så har jeg sjans til å bruke denne som inspirasjon flere år.

Fikk også en knapp halvtime i Kristiansand igår på vei til sjuretters i Grimstad, (heia Apotekergården!) og fikk da brukt ett av julens gavekort på Karmin. Endte med flere design-club.dk oppskrifter, baby i rib og uglekjolen og to hesper Duogarn. Og evillagarn! Evillaen planlegges å brukes til barnegenser ala Ruth Sørensen.

4 kommentarer:

 1. Når var du innom på Karmin da?

  Vi var nemlig på strikkekafe, og satt vel der til i halv fire tida.. ;)

  SvarSlett
 2. Hønsefødder og gulerødder og halsen av en svane, den som kysser pigerne han har en heslig vane...
  Ha en fin helg og hils gutta!

  SvarSlett
 3. Så dumt jeg gikk glipp av det! Var innom halv fem i butikken, og da var det folketomt, bare meg og masse garn.

  SvarSlett
 4. Hei Merete, Boka Hønsefødder og gulerødder var kjempefin, den er nå på lista mi over MÅ ha. Ellers er jo kattegenseren flott.
  HVOR ligger Karmin i Kristiansand? Vi er alltid innom et par ganger i løpet av sommeren, og jeg har frekventert to garnbutikker, en som ligger i gata på baksiden av kirken, og en som også ligger i en tverrgate, to gater høyere opp i byen. Men er det fler, er jeg veldig glad om du forteller meg om dem. Garn er bra!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.