22. november 2007

København med jobben

Jeg går stadig glipp av turer arrangert av arbeidsstedet, men endelig klaffet det! Vi fikk penger til tur, og valget falt på København for å slippe å kaste bort mye tid på reising. Når man må dra fredag etter fire og være tilbake søndag kveld, så er det kjipern å sitte halve tiden på flyplasser.

De andre shoppet klær, sko og slikt, jeg trålet København for garnbutikker. Rakk innom fem (!) med en kollega på slep, hun hadde en mistanke om at jeg var hektet, men ikke i hvilken grad, høhø.

Så her er fangsten! Jeg er glad i danske design, så dette var midt i blinken. Heia design.club.dk og Marianne Isager! Kjøpte Duo med silke-garn til mini fra design.club.dk, Tvinnigarn til kattegenseren fra Marianne Isager, fransk babygarn (olala!det var mykt) og babygenseroppskrift, og to hesper Noro som jeg muuuuligens har en plan for. Nevnte jeg ibenholtpinner ? Oioioi! De var gode, de! Pynteboksen kostet den nette sum av ti kroner, ypperlig for en som trenger orden i sysakene. Hadde egentlig kjøpestopp, men det var deilig å kunne kjøpe disse mønsterne uten å måtte bruke nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.