21. august 2014

Skillz



Inspirasjonsheftene til Freia er supre! De ligger ofte gratis i butikker, ellers finner man dem på nett. (Freiahjemmekonditori.no)

Åtteåringen og jeg var enige om at monsterkake var midt i blinken for feiringen idag. 

Det gikk ikke helt etter planen på første bildet...


Nailed it. 

20 kommentarer:

  1. Hahaha! Elsker den! Særlig den kjeksbiten midt på. :D

    SvarSlett
  2. Fnis, vi snakker skills, klart som egg ;))

    SvarSlett
  3. Hahaha! Kjenner meg veldig igjen! 😂 Men Pavlova er du god på! Takke seg til kaker som skal være litt rotete.

    SvarSlett
  4. Haha, helt herlig - nailed it! Jeg holder med Marta Breen: Hele Norge baker ikke!
    Mitt siste forsøk på kunstferdig kakebaking endte oppned i bunnen av steikeovnen. Holder meg til strikkinga...

    SvarSlett
  5. Hehe, men du kan ta det med ro. All erfaring tilsier at så lenge det er nok nonstop og godis på kaka så spiller utseende ingen rolle. (Fortsatt furten etter at den fine Angry Birds kaka i fjor tapte mot den overlessa nonstop-seigmenn-kaka pyntet av jubilanten selv vant.)

    SvarSlett
  6. Love it!:D Smaker garantert bedre enn freia sin;)

    SvarSlett
  7. Haha, kan ikke være flink til ALT! Neste gang synes jeg du skal strikke bursdagskaka, da blir det helt sikkert bra ;)

    SvarSlett
  8. Najs! Sikkert supergod også :)

    SvarSlett
  9. Du er så vittig! Lenge siden jeg har hatt en så grundig latterkrampe! Tårene renner her..

    SvarSlett
  10. Hehehe. Hvorfor legge lista høgt, når frosting og fancy kakepynt smaker så kjipt?!

    SvarSlett
  11. Hahahahaha! Helt fantastisk. Bare vær glad du ikke måtte prøve deg på Cake pops eller enda værre bakeprestasjoner.

    SvarSlett
  12. *fnis* skjønte ikke det der med en gang. Trodde du hadde bakt to kaker!!!!!!!!!!

    - Marianne

    SvarSlett
  13. Hei. har du kunne delt oppskriften på kaken fra freiaheftet? jeg har nemlig mistet mitt hefte..

    SvarSlett
  14. hei. har du kunnet delt oppskriften på monsterkaken fra freiaheftet? jeg har nemlig mistet heftet mitt, og jeg skulle hatt oppskriften til å bake 2årskaken til sønnen min nå i helgen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Har ikke heftet lenger (forsvant i ryddesjau da vi pussa opp kjøkkenet), men det er bare en standard sjokoladekake under, og nonstoppynt + grønn smørkrem.

      Slett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.